Lui Iohannis ii place Shhaideh

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Sotia presedintelui Iohannis, Carmen, a dezmintit zvonurile conform carora lui Klaus Werner nu-i place Shhaideh (se pronunta SAIDE). Domnia sa a explicat ca in limba germana, „Die Scheide” (se pronunta tot SAIDE) inseamna „Pizda” iar domnului Iohannis, ca oricarui barbat normal, ii place pizda. Sa ne inchipuim o discutie intre Merkel si Iohannis in limba lor materna:

  • Pe cine ziceai ca ai numit premier in tarisoara aia a ta?
  • Una, pizda!

Terminand cu gluma, poate domnului Iohannis ii cresc ouale de Craciun si refuza sa devina complice la numirea nepotista a lui Dragnea. Oricum si Iohannis si Dragnea sunt cel putin la fel de rupti de tara asta si-i doare pe amandoi fix la doi metri in fata de ce isi doresc romanii. Mie imi provoaca scarba amandoi si imi aduc aminte de urmatoarea caricatura (un fel de „rade ciob de oala sparta”):

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns