Managerul Negelschi a demisionat

Filed under: Sanatate |

Domnul Manager Liviu Negelschi si-a depus demisia din functia pe care o detine la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Textul demisiei face trimitere la diferente de viziune cu cei din Consiliul Judetean Neamt si la refuzul domnului Negelschi de a infiinta anumite posturi care i-ar fi fost cerute de „functionari temporari” ai CJ Neamt. Acestia ar putea sa fie Oana Bulai (administratorul judetului) sau oricare consilier personal al presedintelui.

Avem de-a face cu o premiera: o demisie dintr-o functie importanta din spital care sa si spuna, chiar si neclar, care au fost motivele reale din punctul de vedere al demisionarului. Poate ca si cei din CJ au motivele lor pentru care s-au distantat de domnul Negelschi, insa nu i-am auzit sa le faca publice. Deja se vorbea de intrarea domnului Verzea ca manager, dupa cum v-am mai spus. Ar insemna ca se cauta un director medical. Sau poate ca totul se va termina ca intr-o telenovela, cu mult LOVE, legaturile putand fi reinnodate…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns