Miting 2 februarie in Piatra-Neamt

Filed under: Editorial |

Pe 2 februarie, nemtenii au aratat ca nu sunt impresionati de prestatiile penibile ale lui Dragnea si acolitilor lui. In Piatra-Neamt, s-a demonstrat fara incidente, asa cum este normal intr-o democratie. Oricat ar vrea unii sa spuna ca numai „manipularile grosolane” ne-au scos in strada, sau ca suntem platiti ori ca avem o agenda ascunsa, eu cred ca cei care au iesit in strada au facut-o tocmai pentru ca mizeriile infractorilor aflati temporar la conducerea PSD sunt absolut transparente. Nici sa fure nu-s in stare!

Eu voi fi si astazi in fata la TT la ora 18!

P.S. Imaginea reprezentativa a articolului este din Bucuresti. Unde Dragnea si blonda lui au vazut doar 20.000 de oameni. Asa cum si cei pe care-i vedeti in filmulet sunt „vreo 3-4 sute” dupa capul unora.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns