Mitingistul profesionist recidiveaza

Filed under: Editorial |

Update: Va rog sa cititi si aceasta postare. Multumesc.

Il mai tineti minte pe mitingistul profesionist Andrei Carabelea, cel care, oranjutan PDL-ist fiind, s-a mascat in ong-ist si s-a apucat de facut mitinguri pro-Basescu? Ei bine, respectivul ne invita din nou la un miting care se vrea contra „Legii gratierii si amnistiei”. Evident, nu e vorba despre o lege ci despre o ordonanta insa astfel de amanunte neinteresante nu intra bine in capul unui mediocru (ati verificat cum e cu titularizarea 🙂 ).Ideea ar fi una ok pentru ca eu unul nu am nevoie de un val de infractori pe strada insa nu pot sa nu-mi amintesc de scarba asta, un politruc care poza in Alba ca Zapada ONG-urilor apolitice. Gandul ca am sa-l vad din nou „protestand „ma face sa ma duc la farmacie sa ma dotez cu antiemetice. Ca sa nu vomit in direct, la mitingul la care am de gand sa particip si eu, m-am gandit la un proces de desensibilizare asa ca am scos de la naftalina cateva poze si filmulete cu „imaculatul” oranjutan Carabelea:

In concluzie, daca rezistati fara sa umpleti pungile la filmuletele de mai sus, eu zic ca merita sa vada infractorii care ne conduc ca nu-i pot scoate atat de usor de la „facultate” pe tovarasii lor. Sau macar sa vada ca mai sunt oameni care nu-s dispusi sa accepte toate mizeriile servite frumos ambalat de catre guvernanti. Si nu uitati, chiar daca mitingistul profesionist Carabelea recidiveaza, mitingul chiar are un subiect pentru care merita sa iesim in strada!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

2 Responses to Mitingistul profesionist recidiveaza

  1. Pingback: E ordin sa apere gratierea? | Pagina alba

  2. Pingback: Cine organizează protestul din Piatra- Neamț: ”O scârbă de politruc, mediocru, mitingist de profesie” |

Lasă un răspuns