Ne vedem la TT

Filed under: Editorial |

Iata ca socialistii au facut primii pasi catre inmormantarea Justitiei din Romania si au aprobat ordonantele privind dezincriminarea abuzului in serviciu si gratierea. Am scris deja despre cum a legiferat Dragnea hotia in rate cu carnetul de membru de partid. Acum va scriu ca sa va anunt ca protestele organizate in fata Teatrului Tineretului la ora 18 sunt legale, asa ca puteti sa veniti cu totii ca sa le aratam domnilor guvernanti ca nu-i lasam sa-si bata joc de noi! Iata postarea domnului secretar Florin Fecic, referitoare la protestele de astazi.

Chiar daca nu va plateste nimeni, chiar daca unii va vor spune ca trebuia sa va treziti la alegeri, eu unul am sa va rog sa iesiti in strada, sa aratam impreuna ca inca mai au opozitie hotii in aceasta tara! Personal ii consider la fel de vinovati pe cei de la PNL ca si pe cei de la PSD pentru mizeria in care ne aflam. Eu am considerat ca am de ales intre prosti si hoti si niciodata nu am sa pot sa aleg prostia! Poate totusi se vor trezi liberalii adevarati si vor incerca sa-si ia din nou partidul inapoi si sa avem o forta de dreapta care sa fie capabila sa faca opozitie adevarata si sa se opuna infractorilor care au ajuns sa ne conduca… Intr-un sistem politic echilibrat, chiar si cu un PSD castigator dar nu majoritar, nu si-ar fi permis nimeni sa faca ce au facut sculele lui Dragnea aseara!

Ne vedem la TT, astazi la ora 18:00.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns