Nici acum nu se reformeaza PNL-ul nemtean?

Filed under: Editorial |

Sunt foarte curios daca nici acum nu se reformeaza PNL-ul nemtean. Ar trebui sa plece acasa iesenii Cozmanciuc, Hopsa, Antipa & Co. Ar trebui sa ia o pauza de vreo cativa ani traseistii notorii gen Dragusanu, Marcoci (da Vlad, prezenta ta pe liste cred ca a adus deservicii partidului), Simionica & Co. Ar trebui sa avem un PNL al nemtenilor, pentru nemteni, fara personaje cu statut politic incert si fara coloana vertebrala. Ar trebui sa-i vedem pe liberalii autohtoni ca ies in fata si-si asuma reformarea si reconstructia partidului astfel incat, pana la urmatoarele alegeri, sa avem o dreapta care sa conteze intr-adevar. Daca nici acum nu se reformeaza PNL-ul nemtean, mi-e teama ca am pierdut orice sansa ca, in timpul vietii mele, sa mai traiesc intr-o societate liberala, condusa de liberali. Cu siguranta, la nivel national avem aceeasi situatie. Ar trebui sa-i aruncam la cosul de gunoi al politicii pe cei gen Iohannis, Gorghiu, Blaga, Ciolos & Co. Ar trebui sa-i lasam in treaba lor pe Popularii europeni si sa ne intoarcem in familia Liberalilor… Daca nu vom avea in sfarsit o dreapta unita dupa aceste alegeri, in tara asta nu vom mai vedea decat rosu in fata ochilor multi ani de zile. Ar trebui initiate discutii cu USR, PMP si chiar si ALDE. Rezultatul de astazi dauneaza grav democratiei si sper sa intelegeti exact ce vreau sa spun cu asta. Partidul unic, atotputernic, nu a dus niciodata la nimic bun iar o majoritate zdrobitoare duce la derapaje majore (a se vedea ce au facut oranjutanii cand nu le statea nimeni in cale).

Si nu, nu a castigat PSD-ul. Au stat acasa cei de dreapta (a se vedea absenteismul major) dezgustati fiind de prestatia absolut penibila a politicienilor liberali. Venetici, traseisti, analfabeti, fara identitate liberala si multi, multi, multi papagali…

Inca mai sunt membru in PNL (daca nu m-au dat afara si au uitat sa ma anunte, ceea ce n-ar fi exclus daca ma gandesc la infuzia de oranjutani), si sper sa vad o dreapta puternica macar in Neamt.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

2 Responses to Nici acum nu se reformeaza PNL-ul nemtean?

  1. Pingback: Culmea tupeului penelist | Pagina alba

  2. Pingback: Ludovic Orban – mesaje de reforma | Pagina alba

Lasă un răspuns