orange.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
lensa.ro
camere foto
proalpin.ro
orange.ro
proalpin.ro
proalpin.ro

Noaptea mintii la PSD

Filed under: Diverse |

Noaptea mintii la PSD: iata ca avem singurul partid din lume care a depus/depune/va depune o motiune de cenzura pentru Guvernul propriu! Sa va vad cum explicati ineptia asta unui politician dintr-o tara civilizata! Sau poate ca avem circumstante atenuante, cat timp presedintele celui mai mare partid in Romania, PSD-istul Liviu Dragnea, este un infractor condamnat si nu se asteapta nimeni sa aiba omul o logica normala…

Situatia este cu atat mai idioata, cu cat cred ca mai toti romanii il tin minte pe Dragnea cum vocifera pe toate mediile ca el garanteaza si raspunde pentru acest guvern. Cum raspunzi si cu ce garantezi Dragneo? Raspunzi tu, Liviule, pentru caderea leului in fata valutelor importante? Raspunzi tu pentru toate efectele negative pe care le are situatia asta pentru care esti unicul responsabil? Raspunzi pe dracu’!

Si, mai grav, acum pe cine sa mai pupe-ntre fese pesedistii pentru favoruri? Pe Dragnea, fostul premier de facto si papusar ramas fara papusa sau pe Grindeanu, premierul papusa care si-a taiat franghiile si care incearca sa faca pe rastignitul in slujba poporului pesedist? Si ce va faceti voi daca de situatia asta profita d’alde Ponta & Nastase pentru un „come back” de zile mari? Daca vine Grindeanu cu un set de tradatori din PSD care ar fi capabili sa-si vanda si familiile, nu doar pe Dragnea, pentru o functie? Si nici nu are mult de cautat Sorinel, poate sa-i ia la intamplare, toti fiind avizi de parvenire… 🙂

aparate foto profesionale
lensa.ro

La Neamt, cred ca singurul lucru care se discuta este daca si domnita Arcan isi pierde sau nu functia cu rang de secretar de stat. In rest, pe nemteni ii doare-n basca de criza asta pentru ca, de pe ultimul loc intre judete tarii, nu avem cum sa ajungem mai jos. La noi, mai prost nu se poate!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

lensa.ro
aparate foto profesionale

Lasă un răspuns