Nu sunt doar neaveniti in Guvern

Filed under: Editorial |

Domnul Pavel Nastase, Ministrul Educatiei, ne demonstreaza ca in acest Guvern facut de domnul Dragnea nu sunt doar neaveniti. Mai sunt si unii neintelesi, precum domnia sa. Adica unii atat de inteligenti, incat bubuie cand depasesc nivelul de intelegere a oamenilor normali. Aveti mai jos un exemplu de declaratie in care Pavel Nastase sparge bariera intelectualului de rand si transcende catre nivelul rarefiat al intelectualilor de marca: Valentin Rusu, Ion Stelica Mihai, Florin Stoian, Adrian Constantin Simionescu sau Paul Pintilie.

”La nivel preşcolar educaţia este poate tot atât de dificilă ca şi educaţia care se întâmplă la nivelul de sus, la nivel universitar. De ce? Pentru că populaţia care este educată, care este supusă procesului de educare, sunt oameni care înţeleg mai greu lucrurile şi în care trebuie să procedăm cu foarte mare atenţie.”

Am rugat un intelectual cu sange albastru (de la metilen) sa-mi traduca ce a zis nenea ministul Nastase mai sus si Toader Crater, drojder emerit, mi-a raspuns, nitel impleticit: „Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului”. Nu mi-au venit in minte decat doua cuvinte: pro fund!

Mie personal imi pare rau de Abramburica. Tare as fi vrut sa o vad ministresa la Educatie, ca parca nu a mai fost de mult si mi-e dor de o reforma ca inainte de ’89, cum numai ea mai stie sa faca!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns