O noua trompetica de partid

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

A aparut o noua trompetica de partid in peisajul media din Neamt. De fapt, din Piatra-Neamt. Este vorba despre un site de stiri neasumat de nimeni (nu gasiti nicaieri informatii despre cei care il detin si care-si dau corijenta la limba romana in articolele lor), www.stiripiatraneamt.ro. Nu-i pun link ca nu merita si ii inmultesc vizualizarile gratis. In mod evident, nu are trompetica asta de partid nevoie de inmultit vizualizarile, cat timp deja troneaza pe acest site anonim publicitate din bani publici, de la Salubritas-ul PMP-ului si de la Publiserv-ul PNL-ului.

De remarcat ar fi si titlul original al site-ului (stiripiatraneamt.ro), o combinatie intre ziarpiatraneamt.ro si stiri-neamt.ro Oare ce zic Dan si Robert despre asta?

Cu ocazia asta, le solicit oficial, in nume personal, directorilor celor doua societati Salubritas si Publiserv, sa ne spuna si noua ce sume au acordat acestei fituici, pe ce criterii si cu ce ocazie. Nu de alta dar si Sauciuc si Triboi isi dadeau cu caramida-n piept cum ca „banul public” este sfant pentru ei. Acum le vedem adevaratele apucaturi…

Va urma. Promit. Si chiar foarte curand.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns