Pe surse: pilotul nu a avut bani de taxa

Filed under: Diverse |

Am aflat de la userul facebook Nelu Gardianu despre povestea italiencei pentru care domnul Verzea a venit de acasa iar managerul Negelschi a riscat sa fie acuzat de trafic de influenta dand un telefon sa se intereseze de starea ei.

Am intrebat si eu sursele mele din turnul de control de ce nu a putut ateriza elicopterul intr-o zi cu conditii meteo absolut normale si am aflat adevarul: pilotul nu a avut bani de taxa de tranzit a parcarii spitalului! Se pare ca acesta a incercat sa negocieze telefonic tariful insa s-a izbit de un refuz categoric. In aceste conditii, cainele care tragea elicopterul contra vantului a refuzat sa tranziteze parcarea spitalului ca sa nu ramana dator, pentru ca, nu-i asa, stie toata lumea ca la spital nu merge pe datorie…

elicopter-tras-de-caine

P.S. Am luat toata povestea ca pe o gluma si am tratat-o ca atare. Managerul nu se poate interesa despre toate cazurile din spital. Daca este nevoie sa o faca, atunci am ajuns rau tare… Cat despre venirea de acasa a doctorului Verzea, cred ca nu este un fapt deosebit pentru niciunul dintre chirurgii de la noi din spital. Oamenii astia chiar salveaza vieti si se intampla des sa vina de acasa pentru un pacient. Domnul Verzea este unul din cei care raspunde la solicitarile pacientilor si lumea il apreciaza pentru asta. Incercarea de a face din acest fapt un eveniment pare la fel de reusita ca filmarea din UPU iar efectul in ambele cazuri este invers decat cel asteptat de autori.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns