camere foto
proalpin.ro
orange.ro
proalpin.ro
lensa.ro
orange.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro

Pixelul albastru si gandacul maro

Filed under: Editorial |

Circula zvonul cum ca filmuletul scos la lumina de ziarpiatraneamt.ro ar fi fost trucat. Gandacul maro se pare ca nu era autohton. Nu era de prin spital. Astia de la spital bat spre negru. Sau invers. Adica e un fel de „pixelul albastru” gandacul asta. Sau sa fie „gandacul albastru”?

Daca totusi era gandac autohton, era mostenit. De la PDL vin toate relele. Despre declaratie, deja unii s-au apucat sa spuna ca exista gandaci periculosi si altii care nu-s purtatori de „infectii grosolane”. Iar cei din filmare, autohtoni sau nu, nu erau periculosi. Probabil se foloseste o dezinsectie selectiva, pentru ca mor doar aia periculosi si cei inofensivi… ar fi pacat sa fie omorati. Ar face protectia animalelor scandal. Normele de acreditare inca nu au legiferat procedura de asomare a gandacului de pediatrie.

Cica nu au existat gandaci pana acum la pediatrie. Asa se zice la Kanal D.  Asa zic cei de acolo, angajatii. Si cei de la DSP, care trebuie sa justifice cumva lipsa amenzilor. Au aparut gandaceii inofensivi doar de cand cu constructiile. Acum vreun an si ceva (nu se construia nimic), cand am mers cu un prieten la managerul Lazar si i-am reclamat faptul ca in Pediatrie colcaia de gandaci, de fapt aveam noi halucinatii. Prietenul meu si-a externat degeaba copilul. Mai ai poze, Catalin? Gandacii erau maro sau negri? Sau poate ca faceau atunci repetitie sabotorii pentru discreditarea unor viitori manageri.

La aia cu HIV, lipsa medicamentelor a fost mostenita. Din seria „greaua mostenire”. Nu a fost timp in 5-6 luni de refacut comanda ca sa nu apara probleme. Sau de dat o noua comanda. Prea multe de invatat, prea putin timp.

Si da, de la 1 la 9 distanta nu e asa de lunga. Ajunge sa pici pe subiect. Poti sa spui ceva despre norocul omului? Stia castravetele si i-a picat castravetele (familia curcubitaceae, 98% apa, etc. ). Prima data poate ca tot despre castravete a zis, doar ca ii picase alt subiect. Daca era cazul, poate ca se schimba din nou comisia si se mai dadea odata examenul. Legal. Pana pica… cine trebuie castravetele.

Bai carcotasilor, va e ciuda ca e izvor de miere prin spital! Sa va fie rusine! Sunteti platiti de PDL ca sa aruncati cu mizerii! Sau ati fost platiti, acu’ vreo cinci anisori… La spital, treaba-i buna, merge struna, ca pe roate, da patrate! Aferim!

lensa.ro
aparate foto profesionale

Cica vor unii sa „scoatem Neamtul din anonimat”! Ochei, dar tarziu! Deja suntem faimosi pentru gandacii inofensivi ai pediatriei. La concurenta cu violatorii vasluieni si macaraua dintre blocurile Caracalului. Greu, dar avem sansa noastra!

Si cine da in conducere, da in fabrici si uzine! Falimentate performant si alea, ce-i drept, dar ati prins ideea…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

aparate foto profesionale
lensa.ro

One Response to Pixelul albastru si gandacul maro

  1. Pingback: Gandacul – specie nocturna | Pagina alba

Lasă un răspuns