PNL – tomberonul PSD

Filed under: Editorial |

11041728_709276095852903_7195643650848732944_nStiu ca suna dur insa traseistii din ultima vreme ma fac sa afirm asta cu toata convingerea: PNL a devenit tomberonul PSD. Toate rebuturile socialistilor isi gasesc un patut cald in PNL. Pe Radu Secuiu, l-am gratulat deja cum merita in momentul in care era la PSD. Cititi aici. Puteam sa-i amintesc si cate ceva din trecutul lui, fapte care mi-au fost servite atunci de PNL-istii care acum il pupa intre fese si-l imbratiseaza ca pe un frate. Au uitat acum ce-mi trimiteau mie despre… Girov (mai multe nu scoateti de la mine, dar macar sa stie si Secuiu cu cine se pupa). Despre traseistul de serviciu, Dragusanu, nu mai zic nimic (am zis destule). Poate unii dintre voi nu stiati ca a fost la PSD dar un search pe google va lamureste daca stiti unde sa cautati. Lista poate continua cu Simionica, Marcoci si altii insa nu are nicio importanta sa-i insiram pe toti. Ce conteaza este ca PNL Neamt este format din oranjutani, rebuturi de la socialisti si ieseni. P’astia sa-i votati voi!

In acelasi timp, Arsene face o achizitie importanta: Andrei Ignat. Eu unul l-am stimat intotdeauna si nu cred ca s-a facut socialist peste noapte. Mai degraba as crede ca a vazut cat de greu este sa faci ceva singur asa ca a ales tabara care i-a oferit suport. Nu-mi plac traseistii dar pot sa inteleg motivele, asa cum l-am inteles si pe Marcoci cand a plecat de la PNL la PSD. Sau de la PDL, nu mai sunt sigur. Motivele lui Arsene sunt evidente: 2000 de voturi.

15326553_933295723437785_1449192718937399315_n

Daca e sa ne gandim la toate „transferurile” recente, atunci avem de comparat pe Ignat cu Secuiu (clar nu exista absolut nicio comparatie) sau pe cei 200 de tineri promisi de Secuiu cu cele 2000 de voturi luate de Ignat la alegerile locale. Din nou, no contest. Daca ar fi ca toate promisiunile celor „transferati” sa se materializeze, PNL-ul ar trebui sa castige cu 160% la Neamt. Evident, realitatea ii va zgudui destul de tare si scorul mai mic de 25% pe care-l preconizez sper sa fie un dus rece. Intre timp, asa cum traseistii le-au dat-o pana cum peste bot vechilor liberali din partid luand si locuri pe listele de candidati, o noua muie  palma marca Secuiu se abate acum peste alde Stratila, Teodorescu, Iliesi, Mancas, Herghelegiu, Koszeghi si peste restul liberalilor.

Traiasca Cozmanciuciu, Hopsa, Antipa & Co!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns