Premier ascuns sub fusta nevestei

Filed under: Editorial |

O miscare absolut penibila din partea purtatorului de servieta a lui Dragnea, papusa-premier Sorin Grindeanu: s-a gandit el ca cel mai bine ar fi sa se ascunda sub fusta nevestei si din cauza asta iata ca avem acum in fata o scrisoare publica atribuita doamnei Grindeanu. Evident, in fraze lacrimogene, Mihaela Grindeanu ne explica cat de mult sufera ea si familia si cum ca sotul ei este de fapt Fecioara Maria in travesti. Cititi, daca va plictisiti, bocetul patetic, impanat cu elemente ce tin de cultul personalitatii, delir mistic-religios, motivul eroului ce se sacrifica pentru tara sau folosirea minorilor pe post de scut. Ca sa nu uitati, vorbim de acelasi personaj care a legiferat furtul in rate in Romania, in prag de noapte, ca sa nu-l vada nimeni. Eu nu-i public elucubratiile doamnei, dar ii recomand sa consulte un specialist daca ea chiar crede ce a scris acolo. Scrisorica o puteti citi aici.

Ce am sa va public eu integral este raspunsul savuros al fostului presedinte Traian Basescu, cel caruia socialistii i-au facut mult mai multe mizerii in viata publica si in cea personala. Chiar daca nu am vreo simpatie personala pentru Basescu, va recomand sa vedeti cum arata un politician care nu s-a ascuns sub fusta nevestei, precum premierul. Cat despre faptul ca penalul Dragnea se apuca si el sa se dea victima acum, prefer sa nu mai comentez nimic. Sper doar sa ajung sa-i vad pe parvenitii astia controlati la avere impreuna cu familiile lor. Atat merita.

„Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de facebook. Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început.

Îi văd pe „patrioţii înspăimântaţí” din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii pe sms, în dialog direct sau pe facebook.
“Patrioţii înpăimântaţi”,se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averesa, viaţa, drept pentru care, plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile.
„Patrioţii înspăimântaţi” de la PSD uită că acum 3 – 4 ani urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor “Băsescu la puşcărie“. V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea măi “patrioţi înspăimântaţi” fie că era vorba de soţie sau de cele două fete ? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost.
Vă mai amintiţi “patrioţi înspăimântaţi” că în 2012 mi-aţi trimis în faţa casei zeci de mii de bucureşteni să vadă piscina în care îmi făceam programul de recuperare după operaţia la coloană ? Nici eu şi nici familia nu ne-am plans public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Şi atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra ţara de voi.
Şi încă ceva măi “Patrioţi înspăimântaţi” de la PSD : adresa reşedinţei mele a fost făcută public cunoscută de colegul vostru Victor Viorel Ponta încă din 2015. 
Telefoanele mele (mobilul şi fixul de acasă) sunt public cunoscute de un an şi jumătate pentru că eu mi-am asumat acest lucru .
Primesc zilnic sute de telefoane şi mesaje, şi nu mă sperii deloc. Mesaje cu ameninţări, altele cu blesteme pentru mine şi familie, altele cu înjurături sau jigniri, altele cu mesaje de la oameni atinşi de aburii alcoolului, dar cele mai multe sunt conversaţii plăcute, altele aspre despre ce am făcut sau despre ce cred oamenii că nu am făcut dar trebuia să fac, cu oameni care vor să discutăm despre ţară sau despre problemele lor . Dar din toate aceste telefoane, plăcute sau nu ca mesaj, aflu o mulţime de lucruri despre oameni fie că sunt în ţară sau munesc în străinătate. Şi atunci îmi spun că merită să nu-mi schimb numărul de telefon.
Deci,”Patrioţi înspăimântaţi” de le PSD. Dacă tot aţi avut şansa ca cineva să vă facă publice numerele de telefon, nu vă speriaţi de poporul pe care spuneţi că vreţi să-l serviţi . Răspundeţi poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe lângă înjurături şi blesteme (de care nu trebuie să vă speriaţi că nu vă face nimeni nimic), veţi afla de la oameni foarte multe lucruri şi vă asigur că merită să-i ascultaţi .
Să auzim numai de bine măi PSD-işti patrioţi iubitori de popor .
PS – Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluerături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu. Asta-i viaţa în stratosferă, iar dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria.” a declarat, pe facebook, Traian Basescu. Hai sa vad cine-l contrazice!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

One Response to Premier ascuns sub fusta nevestei

  1. Pingback: Grindeanu continua lupta contra coruptiei | Pagina alba

Lasă un răspuns