Presedintele Arsene sprijina Masa Critica

Filed under: Diverse |

Spre surprinderea mea, la foarte putin timp de la publicarea articolului despre Masa Critica, iata ca Presedintele Consiliului Judetean Neamt, domnul Ionel Arsene, posteaza un mesaj de sustinere pentru noi:

Cam asta inseamna sa ai un presedinte de CJ caruia sa-i si pese! Am fost surprins nu pentru ca s-a implicat domnul Arsene, ci pentru ca a raspuns atat de repede. Eram sigur ca nu ne va uita pentru ca l-am „simtit” ca i-a placut editia de anul trecut la care a participat. Sper ca si domnul prefect Panaite sa-si aduca aminte de multele editii la care a participat si sa ne ajute sa rezolvam aceasta problema!

Multumesc in nume personal pentru atitudine si pentru implicare! Jos palaria, domnuleArsene!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns