Protectia copilului sau Politia mitingistilor?

Filed under: Editorial |

Se face din ce in ce mai mare tamtam pe faptul ca unii parinti si-au adus copiii la mitingurile impotriva Guvernului Dragnea. Am auzit inclusiv aberatia conform careia manifestantii si-ar fi folosit copiii pe post de scut (adica aveati de gand sa-i atacati si nu ati mai putut din cauza minorilor???). 🙂 Prin tara si mai ales in capitala, angajati de la Protectia copilului au ajuns sa se poarte de parca ar fi de la Politia mitingistilor, incercand sa identifice, din materiale foto-video, minorii participanti la demonstratii… Nu acelasi zel l-au avut cand minorii au participat la mitingurile PSD, in campania electorala a PSD, la miningurile USL contra Basescu, etc. Ori poate nu se pune daca e vorba despre PSD. La fel cum PSD-ul cere sa se respecte votul rosu (alea 3 milioane de voturi) dar nu-i bai daca votul pentru Johannis (vreo 6 milioane) e folosit pe post de hartie igienica.

Chestia asta cu dubla masura, in functie de culoarea carnetului de partid, are un iz de Politie politica. La Neamt nu am vazut inca aberatii de genul acesta si sper nici sa nu vad insa nu pot sa nu ma gandesc ca pe mine unul ar trebui sa ma amendeze Protectia animalelor, pentru ca am fost insotit de cainii mei de fiecare data cand am iesit la miting.

Stimati parinti din Neamt, daca va contacteaza cineva sa va intrebe de ce ati venit cu copilul la miting, va rog sa-mi trimiteti un mail si va trimit sute de fotografii din Neamt cu activitati politice in care au fost implicati minori de catre toate partidele. Daca e sa fie lege, atunci sa fie pentru toti nu doar pentru unii sau peste un anumit cuantum! 🙂

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns