Recidivizdul

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Mi-a atras cineva atentia ca am fost rau si ca domnul Valentin Ciobanu a fost chiar fluent la ultima conferinta de presa, spre deosebire de prestatiile trecute. E bine ca exista un proces de invatare, astfel incat pot sa pariez ca in vreo 15 anisori recidivizdul va infrange dotarea nativa, reusind sa citeasca corect un text pe care se presupune ca l-a scris tot domnia sa in prealabil. Sau in vreun carnetel. Luati de aici o conferinta de presa PNL de luna trecuta si dati pe la minutelul 8, ca sa-l auziti pe recidivizd baiguind aceleasi fraze de lemn ca in actuala conferinta.

Si aia de la PSD au avut unul care vorbea de pe gard, dar el (Iliescu), macar o facea cu stil si fara balbe si mai si stia ce spune:

„Pus astfel în lumină, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului”.

Asa ca eu unul ii prevad un viitor mare recidivizdului. Poate chiar de locatar la Cotroceni sau mare stab in Palatul Victoria.

Dati un play ca merita! Si se deschide exact unde-i interesant 🙂

Acu’ trebuie sa recunosc, abilitatile de a citi un text propriu n-au nimic de-a face cu inteligenta. Exista destui oameni inteligenti care nu-s in stare sa citeasca. Nu-mi vine in minte niciunul, dar sunt sigur ca exista. Poate ca recidivizdul este un bun manager, asa cum s-a dovedit a fi cu firma sa proprie. Sau a mostenit-o? Nu are mare importanta. Totusi nu pot sa nu ma intreb daca, la PNL Piatra-Neamt a tunat si i-a adunat sau daca este in interesul cuiva sa existe o echipa atat de neprezentabila… Exceptandu-i pe domnul profesor Obreja si pe Constantin Teodorescu, restul par pusi acolo doar ca sa-i faca pe Dragos Chitic si pe Romel Alexandru Birjoveanu sa straluceasca! Si daca Romel s-ar fi descurcat si cu o echipa mai tare, la Chitic am dubii…

Later edit: da, stiu. E greu sa faci doua lucruri in acelasi timp: sa stai in picioare si sa citesti. Cu toate astea si Stefan cel Mare putea sa stea pe cal si sa se uite la dreapta fara sa clipeasca. Deci politicianul recidivizd nu are nicio scuza. Iar scuza mea pentru textul asta este ca sunt un pesedist frustrat si invidios. Nu?

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact.

Lasă un răspuns