Regionalizarea in viziunea d-lui dr. Cracsner

Filed under: Diverse |

Nu a intarziat raspunsul din partea domnului dr. Cracsner la intrebarea mea referitoare la regionalizare:

Pe romaneste, domnul Cracsner are aceeasi parere pe care o am si eu despre regionalizare: nu face decat sa dea nastere la cativa baroni mici si la sute sau chiar mii de psihologi la mana acestor baroni regionali. Ma asteptam de la universitarii domnului Dafinoiu sa vina cu o asemenea idee, pentru ca in felul acesta isi pot imparti sfera de influenta si pot sa-si vada linistiti de treburile lor. Eu cred ca ideea domnului Cracsner, si anume aceea ca filialele judetene sa capete independenta si apoi, daca o doresc, sa colaboreze cu alte filiale pentru eventuale atragere de fonduri, este varianta optima pentru dezvoltarea COPSI.

Vorbim despre o opinie nascuta dintr-o analiza realista, din partea unicului candidat la functia de presedinte al Colegiului Psihologilor, care a vizitat toate filialele din tara. Singurul care a avut un dialog real, fata in fata, cu majoritatea colegilor care aleg sa se implice in viata COPSI. Sunt sigur ca aceasta opinie a domnului Cracsner a fost cimentata de atitudinea colegilor din intreaga tara, colegi pe care-i rog sa ia atitudine in cazul in care, dupa intoarcerea din concediu, cei din conducerea COPSI vor incerca sa impuna o regionalizare.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

One Response to Regionalizarea in viziunea d-lui dr. Cracsner

  1. Pingback: dr. Cracsner si opozitia agresiva | Pagina alba

Lasă un răspuns