„Romania a fost condusa de hoti si de boi”

Filed under: Editorial |

Dupa lozinca manea „Romania pe bune„, iata ca absolventul Sebastian Burduja ne mai spune una: „În ultimii 27 de ani România a fost condusă de hoți și de boi!” Asta ca sa fiti siguri ca omul „le are” cu limbajul de cartier, in cazul in care nu ati priceput din lozinca. In perceptia eminentei sale, ideea cea mai buna ar fi sa-i faca boi si hoti pe cei alaturi de care ar trebui sa lucreze in Parlamentul Romaniei, in cazul in care reuseste sa pacaleasca destui pustani sa-l voteze. Interesanta abordare! Nu cred ca mai prinde nici vocabularul de crasma, nici „greaua mostenire” iar votantii cred ca s-au saturat de discursul gol anti-sistem. Sunt curios cati „pun botul” la „Tianu”.

screen-shot-2016-11-14-at-11-28-38

P.S. Din pozele de mai jos, care-s boi si care-s hoti? Hai „Tianule”, cu „tupeu de borfas” inainte, sa auzim cu nume si prenume! Care si cum sunt Teodor Baconschi, Traian Basescu, Vasile Blaga, Mugur Isarescu, Klaus Iohannis? Daca mai vrei poze si cu alti exponenti ai conducerilor foste si trecute, adica „hoti si boi”, mai gasim ca e plin net-ul… 🙂

tianu-basescu-blaga

isarescu-burduja

Photo credit: Silviu Pal - www.silviupal.ro

Photo credit: Silviu Pal – www.silviupal.ro

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns