Romania pe bune sau pirelli?

Filed under: Editorial |

Astazi mi-a murdarit cineva cutia postala cu un flyer electoral. Un ilustru necunoscut cu slogan in argou, „Romania pe bune”, se lauda cum ca Maria Sa a absolvit „printre primii universitatile Harvard si Standford”, ca a „sprijinit dezvoltarea a peste 300 de localitati” ca a coordonat nu-stiu-ce echipe de experti ai Bancii Mondiale, etc. Pentru ca Sebastian Burduja este asociat cu un personaj care-mi este profund antipatic (vedeti aici de ce nu-mi place Carabelea) m-a pus Aghiuta sa dau un search pe net ca sa aflu si eu daca Romania lui Burduja este „pe bune” sau „Pirelli”. Si cum proverbul cu „cine se aseamana, se aduna” este unul absolut valabil, iata ce ne spune presa despre baiatul bucurestean de bani gata a carui fata o vedem pe toate gardurile:

http://lumearomaneasca.ro/index.php/2016/01/13/surpriza-politicii-romanesti-vine-dintr-o-familie-cu-pedigree-comert-exterior-fsn-bancorex-afaceri-de-milioane-si-8500-de-sticle-de-vin/

Pe scurt, daca vreti ca zicala „la vremuri noi, tot noi” sa fie valabila in continuare, votati-l pe asta care taie copaci sa ne umple cutiile postale inainte de campanie. Unii ar spune ca tanarul a invatat deja sa fure si startul… Verdictul meu: Burduja-i Pirelli!

tianu-basescu-blaga

P.S. Tianu-le, lasa-i pe altii sa te laude. Toata descrierea asta pompoasa a studiilor (care nu face decat sa se intrebe toata lumea de „unde atatia bani?”), folosirea familiei in campanie (sa-ti traiasca!), pozitia de parerolog (expert in toate si-n nimic) sau piscotar care incearca sa se lipeasca de orice eveniment (cum sa ajungi tu la spartul targului la masa critica si sa spui ca nu ai stiut ora cand evenimentul era organizat strict pe facebook cu ora foarte clar specificata) si toate americanismele astea ieftine nu te ajuta. Imi vorbesti tu mine de Neamt cand CV-ul tau e de mitic si usa-ist? Hai sa zicem ca vei lua un 2-3% daca vei continua asa. Maxim. Vrei aprecierea noastra? Lasa deoparte aia 12 ani de USA si experti care nu stiu ce se intampla in afara biroului si vino cu solutii reale la probleme ale oamenilor reali. Traieste cu noi viata de zi cu zi si nu-mi spune tu mine ca „Ajunge!” ca nu ai tras tu cu noi mizeriile de zi cu zi. Erai departe pe banii parintilor cand unii dintre noi ne chinuiam sa ne facem credite pentru un inceput in viata. Nu-mi pozezi tu mie in victima, strainule!

P.S. 2 Si daca tot iti permiti tu sa ne faci „zombi”, de ce crezi ca te-am vota? Tu esti cel viciat de politicieni puisor, nu noi.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

2 Responses to Romania pe bune sau pirelli?

  1. Pingback: Votati penala! | Pagina alba

  2. Pingback: Alt „hotarat” la PSD | Pagina alba

Lasă un răspuns