Romgleza si Vitezomanu’ Costica

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Transferul anului de antimaterie cenusie de la PSD la PNL este intampinat cu bratele deschise de candidata de etnie romgleza Antipa Gaby (da, cu „y” ca „i” nu folosesc decat taranii). Iata-i postarea romglezei, in limba ei materna:

screen-shot-2016-12-02-at-17-28-21

Adicatelea in traducere libera:  „Vin alegerile! Hai, bolovan, voteaza!” sau ceva de genul acesta. Nu i-am vazut miscarile mainilor, nu am inteles exact sensul iar de la Soric incoace n-am mai interactionat cu romglezi, deci imi lipseste antrenamentul.

Secuiu Radu Constantin, zis si Vitezomanu’ Costica, ca sa nu ramana mai prejos, si-a declarat numele pe facebook nici mai putin nici mai mult de… Radu Schumacher. Uitati dovada:

screen-shot-2016-12-02-at-17-29-57

Adica Radu Secuiu, zis si „spaima intersectiei”, se crede un mic Schumacher. Cat de imberb poate sa fie personajul? Oare si eroul de aici tot Schumacher se crede? Pana si initialele coincid, nu doar masina.

Romglezi si Schumacheri din tot judetul, uniti-va si votati PNL, ca acolo-i de voi!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

One Response to Romgleza si Vitezomanu’ Costica

  1. Pingback: PNL „egzista” si dupa alegeri | Pagina alba

Lasă un răspuns