S-a dus si sezonul de rate…

Filed under: Diverse |

Un anunt al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ne anunta ca in judetul Neamt, chiar pe lacul de la Batca Doamnei, sunt cazuri de gripa aviara. Este vorba despre cateva lebede care au fost gasite moarte si care au fost trimise spre analiza la laboratoare specializate din Iasi. Daca avem aviara la lebede, in mod evident si ratele de pe acelasi lac si din imprejurimi sunt „atinse” de acest virus asa ca, anul acesta, s-a dus si sezonul de vanatoare la rate mai devreme decat era cazul.

Asociatiile care detin fonduri de vanatoare si care au cota la rate nu ar trebui sa mai dea autorizatii la aceasta specie, ca de alfel la orice specie de pasari, pe raza intregului judet. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca nu voi mai putea sa scot cainii la antrenament, pentru ca oricum nu ma omoram cu vanatoarea la rate… Aportul la apa va mai astepta putin. 🙂

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns