S-au trezit cei din Comisia rutiera

Filed under: Diverse |

Iata ca domnul consilier Romel Alexandru si Birjoveanu ne anunta cum ca s-a desfiintat una din trecerile de pietoni din buza giratoriului de la Casa de cultura. Decizia este una normala, din punctul meu de vedere. Ma mir doar ca le-a luat atat de mult, celor din Comisia rutiera, sa se trezeasca. Si cum nu se face primavara cu o floricica, astepta momentul in care se desfiinteaza si restul trecerilor care blocheaza cate un giratoriu pietrean. Sunt curios cand vor scoate si aberatia aia de trecere semaforizata de langa Unic.

Mai apoi, daca nu e prea mult de cerut, hai sa vedem un studiu real legat de viteza cu care se circula pe strazile din Piatra-Neamt, cu locurile in care trecerile de pietoni sunt absolut necesare si, de ce nu, cu un concurs de solutii pentru a rezolva problema traficului (auto dar si pietonal) congestionat din Piatra-Neamt.

Oricum, e un pas inainte si salut aceasta decizie!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns