Sa cante Trump-etele !!!

Filed under: Editorial |

utleyvisit4Da, e vremea sa cante Trump-etele ca a castigat Donald sef de trib in USA! Parca imi era dor de un presedinte republican care sa conduca cu ciucatele pe birou si sa declare razboaie-n stanga si-n dreapta, dupa cum a performat in noaptea precedenta.

Pe de alta parte, nici cu vuvuzelele lui Clinton nu mi-e rusine si, cu riscul de a ma auto-denunta misogin, am sa va dau un citat de Len Deighton din SS-GB: „Dumnezeu probabil ca a fost femeie. Un barbat nu si-ar fi batut joc in halul asta de lumea pe care a creat-o.”

In concluzie, situatia e cum e. Putea fi rau, sau putea fi un alt fel de rau. Hai ca incheiem pozitiv cu un exercitiu de imaginatie:

Imi inchipui prima conferinta de presa comuna Putin – Trump. Va iesi Trump in fata, cu freza in vant, si va anunta triumfator ca in urma negocierilor Rusia – USA, s-a ajuns la concluzia comuna ca este nevoie sa fie exterminati toti romanii de pe planeta si o blonda. Reprezentantul New York Times ridica mana si i se acorda dreptul la o intrebare. Omul intreaba cu o figura oripilata:

  • De ce sa exterminati o blonda?

La care Putin ii sopteste lui Trump:

  • Ti-am spus eu ca nu-i pasa nimanui de romani?

Republican presidential candidate Donald Trump gestures and declares "You're fired!" at a rally in Manchester, New Hampshire, June 17, 2015. REUTERS/Dominick Reuter TPX IMAGES OF THE DAY

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns