Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Filed under: Sanatate |

Consiliul consultativ pentru domeniul sanitar s-a intrunit. Cei prezenti si-au scris CV-urile si scrisorile de intentie azi-noapte si au fost chemati de urgenta la prima sedinta. Apar acolo personalitati cunoscute, care au mai fost implicate in conducerea unitatilor sanitare din Neamt si care au condus pana acum destinele acestui sistem sanitar. Si daca tot a mers treaba ca pe roate (chiar si patrate), dam inainte, ca inainte era mai bine! Ca noi achizitii in elita sanatatii nemtene, remarc pe fiul cuiva si pe patroana unei reviste mondene. Nu strica o parere proaspata, chiar din afara sistemului. Sa va dea Dumnezeu sanatate sa aveti grija si de a noastra!

Lasand carcota deoparte, sper sa vad solutii eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta acest domeniu. Sunt acolo oameni care chiar au un cuvant greu de spus, unii cu experienta vasta si altii cu expertiza in management sanitar. Important este sa fie ascultati.

@Daniela, Cristi, Crenguta, Letitia, George: scuze! Nu m-am putut abtine…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns