Si Pintilie?

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Domnule Dragnea, si Pintilie? Cum ramane cu Paulica al nostru? Am zis ca ma voi abtine sa comentez nominalizarile domniei voastre insa nu pot sa tac in fata acestei nedreptati uriase! L-ati pus pe Toma Petcu ministru, cand exista un exemplar „mai ceva” la noi, in Neamt: reprezentantul Consiliului Municipal Neamt, Paul Pintilie. Adica Toma al vostru a gresit un amarat de CV postat pe un site obscur (pe site-ul Camerei Deputatilor):

Iar greselile sunt… ale unui semidoct… normal. Dintr-astia e plin pe toate drumurile. Daca vroiai unu „adevarat”, „genuine” si indigen in acelasi timp, uite aici ce podoaba avem (click pe poza ca sa vedeti mai bine):

Asta-i dintr-ala adevarat, care e-n stare sa-si puna cratima si in numele de familie! Merita macar un post de ministru la Invatamant! Sau poate un post de ministru la Externe, ca vad ca-i sta bine in pijama traditionala de samurai, alaturi de blondele si brunetele cu care s-au fotografiat toti consilierii municipali nemteni ca sa transmita cele traditionale romanilor, cu ocazia Craciunului…

Si, domnule Dragnea, daca vreti sa-l vedeti live cand credea ca a marit el salariile profesorilor, priviti filmuletul de mai jos. O sa-l recunoasteti dupa urechi si logos:

P.S. Si, domnule Dragnea, mi-a placut maxim ca v-ati pus fina sa voteze cu mana pe Biblie. Pe „Mersul trenurilor”, „Biblie” sau pe „Pagini aurii” era tot un… drac pentru un musulman!

P.S. 2 Multumesc muzei mele, Pintilie, pentru izvorul nesecat de tampenii pe care-l debiteaza.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

3 Responses to Si Pintilie?

 1. Pingback: De la politician pentru cetăţeni şi "copiii cuminţi": Felicitare MUC şi SFÂRC, cu Crăciuniţe despuiate şi cu busturi generoase! - vestea.net - stiri Neamt - ziar online

 2. ARTICOL SI AUTOR DE RAHAT!!!

  DUDU
  06/01/2017 at 5:25 PM
  Răspunde

  • Asa-i Dovlegule, cum spui tu. Decat sa te chinui cu comentarii „anonime” mai bine pune mana pe un abecedar.

   Radu Nastasa
   06/01/2017 at 5:28 PM
   Răspunde

Lasă un răspuns