Spagarii in actiune

Filed under: Editorial |

Militistii de la Politia rutiera (departamentul ala dovedit de DNA a fi plin de cei mai spagari dintre spagari) s-au gandit sa-si refaca imaginea in randurile donatorilor obisnuiti. Cum nu da nimeni doi bani pe un hot dovedit, acelasi sentiment il au nemtenii cand se gandesc la militistii de la rutiera si pe buna dreptate. Colegii celor care fac acum pe zmeii pe strazi si-au recunoscut vina in fata procurorilor si acum asteapta condamnarile. Adica au recunoscut ca majoritatea politistilor de la rutiera faceau parte dintr-un sistem organizat de bagat adanc mana in buzunarele soferilor care treceau prin Neamt. Hai sa vedem ce au facut zilele astea ca sa bage frica-n soferi, poate uita acestia din urma cu cine au de-a face:

  • 460 de sancţiuni contravenţionale din care 106 pentru depăşirea limitelor legale de viteză si 9 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice;
  • au retras 5 certificate de înmatriculare şi au reţinut 31 de permise de conducere în vederea suspendării.

Parerea mea este ca tot acest tur de forta nu are nicio relevanta in ochii celor care isi vad de treaba lor si respecta (pe cat posibil) legislatia rutiera. Ideal ar fi sa respectati legea si atunci cand sunteti victima abuzului sau aveti impresia/certitudinea ca cei de la rutiera asteapta spaga, sunati pe loc la 112. Colegii lor de la DNA chiar isi fac treaba si abia asteapta sa-i puna la frigider… Iar daca o comiteti cu viteza, mai degraba platiti amenda decat sa umpleti buzunarele spagarilor astia umflati din MCV-uri!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns