camere foto
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
lensa.ro
proalpin.ro
orange.ro
orange.ro

Trompetica de partid. In loc de concluzii

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Din tot peisajul descris in primele doua postari pe aceasta tema, se vede clar ca vorbim de bani publici cheltuiti cu usurinta. Asta ca sa fiu politicos. Problema reala este o lupta pentru putere in interiorul unei formatiuni politice, cu personaje lipsite de scrupule care se acuza intre ele si isi dau in gat colegii inainte de alegerile interne. Sunt aproape sigur ca cei doi protagonisti ai articolului la care am facut referire nu sunt beneficiarii sumelor respective. Nici macar nu pot fi acuzati ca si-au facut imagine pentru ca nu poti sa-ti faci imagine cu articole in site-uri fara vizitatori. Amandoi au picat ca mustele in plasa intinsa de altii.

Directorului Sauciuc ii pot reprosa ca a cheltuit cu lejeritate niste bani publici, chiar daca mi-ar place sa cred ca are argumentele lui. Il vad mai degraba o victima a lipsei de experienta in jocurile de la nivelul unde a fost parasutat de algoritmul politic si de cei care au vrut sa scape de el din Consiliul Local Piatra-Neamt. Sper sa-i fie invatatura de minte si sa se uite de 10 ori inainte de a semna viitoarea facatura pe bani publici.

Viceprimarul Gavrilescu pare si el departe de a fi beneficiarul sumelor. Si nici despre imagine nu poate sa fie vorba. Cel mai probabil exista interesul sa-i fie taiate „aripile”. Echipa PMP, pe care o apreciam in timpul alegerilor, s-a destramat acum si e macinata de razboaie interne, cu toate ca imi vine greu sa inteleg de ce s-ar bate cineva pentru functii intr-un partid care a ajuns sub pragul electoral.

Nu cred ca exemplul acestei trompete de site este singular si poate ca sunt multe altele de care nu am auzit si nu vom auzi vreodata. Scopul meu a fost atins in momentul in care doi consilieri locali importanti, reprezentanti a celor doua partide care conteaza cu adevarat (PNL si PSD), au condamnat public astfel de practici.

aparate foto profesionale
lensa.ro

Cei din massmedia locala, daca sunt interesati sa vada cine a manelizat contractele cu presa ale institutiilor publice, nu au decat sa mearga pe firul firmei care a facturat mizeria asta. Vor ajunge la un fotograf de campanie care lucreaza si pentru unul din ziarele cu traditie si de acolo totul devine limpede. Dar asta deja nu mai e treaba mea.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

aparate foto profesionale
lensa.ro

Lasă un răspuns