Tudose ne baga mana-n buzunare

Filed under: Editorial |

Pe principiul „dam cu o mana si luam cu doua”, Guvernul Tudose mareste, din nou, accizele la carburanti. Asta dupa ce inaintasii s-au laudat ca le-au scazut. De data asta se face o marire „in rate”, cu 0,16 lei/litru din 15 septembrie 2017 si cu inca 0,16 lei pe litru din 1 octombrie 2017. In argumentatia impleticita a lui Tudose se regasesc cateva motive de genul „am scos acciza dar preturile nu au scazut” – FALS, „ponderea taxelor din pretul carburantilor este cea mai redusa din UE” – DE PARCA LA VENITURI SUNTEM IN MEDIE si alte motivatii asemenea.

Dupa ce ca platim vigniete pentru drumuri execrabile, acum se reintroduc accizele majorate initial tot de un premier socialist (Victor Viorel Ponta), accize pe care le platim pentru carburanti de o calitate cel putin indolielnica. Ajunge sa ai un benzinar turbo si iti dai seama imediat de calitatea carburantului din tarile europene cu apa calda permanenta, comparativ cu posirca vanduta la pompele din Romania. Toate acestea nu conteaza pentru Tudose. Cui nu-i convine, poate sa plece. Nu mai vorbesc de impozitele auto care au ajuns sa intreaca in cuantum pe cel din state in care venitul mediu este muuuuuuult mai mare decat al romanilor. Dragi romani, dam inainte, ca inainte era mai bine! Sa ne asteptam acum ca toate taxele alea scoase de PSD vor fi reintroduse in perioada urmatoare? Mi-e deja dor de Grindeanu. Mai e putin si-mi va fi dor de Ponta, ba chiar am sa ajung sa-l regret pe Adrian Nastase…

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

Lasă un răspuns