Tupeu de polutist: buzunarele erau prea mici

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Iata pana unde merge tupeul de polutist (da, „polutist” de la polutia lu’ organu’ pentru ca nu-l pot numi „politist”): avocatul comisarului şef de poliţie Viorel Andronic şi al altor doi inculpaţi din dosar, agenţi de poliţie, a susţinut că buzunarele de la ţinuta de serviciu sunt mici, iar inculpaţii puneau banii personali în maşina de serviciu, recte in cartea de rugaciuni.

„De asemenea, nici faptul că din imagini rezultă că ofiţerul şi subofiţerul numărau nişte bani, nu poate fi reţinut acest aspect, întrucât erau bani proprii pentru cumpărături personale, alimentaţia zilnică din timpul serviciului. (…) Arată că banii erau personali, se completa registrul cu aceşti bani personali la începerea serviciului, registru care nu se regăseşte ataşat la dosarul de urmărire penală. Apreciază că inculpaţii nu aveau nimic de ascuns, respectiv bani luaţi cu titlu de mită, ci pentru faptul că buzunarele de la ţinuta de serviciu sunt mici pentru chei, telefon etc. inculpaţii puneau banii personali în maşină. Nu se poate reţine că inculpaţii luau mită de la persoane necunoscute”, a arătat avocatul, conform motivării Curtii de Apel Bacau.

Deci cat tupeu pe astia? Nu le ajungeau buzunarele pentru banii de spaga si de asta puneau banii in torpedou… Bleah! Din partea mea sa stea scarbele astea in puscarie pana le-oi da eu drumul!

salvati_politia-300x216

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns