Turcan si cultul personalitatii

Filed under: Editorial |

Raluca Turcan, oranjutan de frunte-n PDL pe vremea cand Basescu parazita Cotroceniul, a ajuns astazi PeNeLizda sefa peste tot ce inseamna dreapta. Adica tovarasa e un fel de Bratianu al zilelor nostre (asta ca sa-l facem pe Bratianu ventilator in mormant). Luati o poza ca sa stiti despre cine-i vorba, in cazul in care ati trait intr-o tara normala pe vremea oranjutanilor si nu ati vazut exemplarul pana acum:Acum ca s-a vazut instalata pe functie in locul penelizdei Gorghiu (nu credeam ca o sa-mi fie dor de ea, dar…) Raluca Turcan s-a apucat sa-si faca publicitate si sa-si cultive imaginea. A angajat probabil un specializd in cultul personalitatii, si omul i-a transmis ca nu e bine, ca majoritatea pozelor de pe net sunt cu ea pe fond portocaliu, cu sigla PDL in spate sau alaturi de oranjutani de vaza. Precum poza de mai jos:

Ca sa rezolve problema, Raluca Turcan a dat dispozitie ca pe site-ul PNL-ului sa apara poza ei peste tot. Hai sa vedem cum arata site-ul acum cateva zile (pe 16.12.2016):

Pentru ca tovarasii de la Antena 3 au remarcat situatia si Badea a ras de imaginea asta in direct, Raluca Turcan s-a strofocat sa gaseasca inca vreo cateva ipostaze fotografiate, ca sa nu mai fie aceeasi poza si uitati cum arata acum site-ul (pe 19.12.2016):

Cam asta-i cu cultul personalitatii Ralucai Turcan. Cat despre PNL, „din lac in put” si nimic mai mult 🙂 La Neamt, Cozmanciuc rezista. Poate ca si aici vom afla ca se poate si mai rau, dar sper totusi sa nu…

P.S. Studiile moscovite ale Ralucai Turcan isi arata coltii.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

One Response to Turcan si cultul personalitatii

  1. Pingback: A plecat Turcan și a venit Orban, dar PNL continuă cultul personalității FOTO – PSnews

Lasă un răspuns