UDMR sub 5% ?

Filed under: Editorial |

Tocmai am vazut si eu cum au ales cei din UDMR sa-si duca anul acesta campania pentru alegeri. Vorbim despre afise cu un mesaj clar separatist, afise care, din punctul meu de vedere contravin chiar Constitutiei care stipuleaza clar cum ca:

Art. (1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

Toate mesajele de autonomie (zic ei) / separatism (inteleg eu) ar fi fost aspru pedepsite in orice tara cu pic de demnitate insa la noi UDMR-ul a fost intotdeauna folosit pentru a face majoritati. Au jucat udemereii cu dreapta, au jucat cu stanga, au facut orice numai sa poata sa linga si ei ceva ciolan prin Bucuresti. Uitati aici afisele de care vorbesc:

afis-udmr

salvam_oradea_de_bucuresti_udmr_00093700

Mesaje de genul acesta ar putea sa prinda si la vreo cativa romani cu neuronii plecati in delegatie, tocmai de aceea cred ca ar fi o solutie sa ne prezentam cu totii la vot. Daca am avea o prezenta cu adevarat importanta, UDMR nu ar mai atinge pragul electoral. Un UDMR sub 5% ar insemna o palma pentru impertinenta de care au dat si dau dovada extremistii maghiari. Chiar daca legea  ne vorbeste despre „pragul electoral alternativ” si nu am scapa de ei in Parlament, in mod clar influenta lor ar fi mult redusa. Care vreti sa sariti la mine cum ca sunt nationalist, va anunt eu ca da, sunt. Tin la natia romana si nu cred ca e vreun pacat. Ba chiar sunt mandru de asta. Hai sa ne prezentam la vot sa-i scoatem din conducerea politica a Romaniei pe cei care o vor divizata!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns