Uite ca se poate: Spitalul Clinic Colentina

Filed under: Sanatate |

Daca va intereseaza un spital de stat din Romania care sa demonstreze ca se poate face performanta, va recomand Spitalul Clinic Colentina. Management profesionist, sectii in plina dezvoltare, cel mai mare centru de cercetare medicala din Romania, operatii pe creier cu pacientul constient, etc. Cam tot ce ne dorim de la sistemul medical romanesc. Va recomand sa le vizitati site-ul daca vreti sa ramaneti cu gura cascata.

Pe langa performanta medicala, acest spital este un exemplu de urmat si din punct de vedere administrativ. Vorbim de un spital pe sistem pavilionar, care are cam aceleasi probleme cu Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Hai sa vedem cum au rezolvat ei cu parcarea, astfel incat toata lumea sa fie multumita:

bariera-colentina

Accesul auto în incinta Spitalului Clinic Colentina se face pe bază de card magnetic permanent (emis de către administraţia spitalului) cât si pe bază de cartelă magnetică procurată de la aparatul de acces auto (vezi imaginea de mai sus). 

Persoanele care doresc să intre cu autovehiculul în incinta spitalului trebuie să-si procure o cartelă magnetică  de  acces  de  la aparatul prezentat în imaginea de mai sus prin simpla apăsare a butonului verde ● .PRESS BUTTON . Acest aparat de emitere a cartelelor magnetice se află exact la intrarea în spital, şoferul putând accesa acest buton al aparatului foarte uşor fără a fi necesară părăsirea autovehiculului.

Accesul autovehiculelor în spital este taxat cu 1 LEU pentru 30 de minuteprimele 15 minute nefiind taxabile).

Pentru şoferii ce posedă card magnetic permanent accesul în incinta spitalului se face prin simpla apropiere a cardului de locul unde este inscripţionat CARD.

Autovehiculele pentru urgenţe (salvare, pompieri, poliţie) au acces gratuit în incinta spitalului,după ce şoferii şi-au procurat o cartelă magnetică de la aparatul prezentat mai sus. Înainte de a ieşi din spital, şoferii trebuie să prezinte cartela spre validare [ FĂRĂ TAXARE ] în următoarele locaţii: camera de gardă, şefii de secţie; directorul administrativ sau secretariatul spitalului.

Parcarea autovehiculelor se va face numai în locurile special amenajate (parcarile sunt evidenţiate în 
PLAN DETALIAT SPITAL  ) şi sunt marcate corespunzător.

Parcarea autovehiculelor în alte locuri decât cele destinate parcării auto, va atrage după sine blocarea roţilor autovehiculului. Deblocarea roţilor se va face numai după ce şoferul autovehiculului a achitat la caseria spitalului taxa de deblocare.

Deci se poate fara fite si gainarii cu mana-n buzunarul pacientilor, vizitatorilor si personalului medical. Spitalul Clinic Colentina este pur si simplu un exemplu de decenta. Bravo!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

Lasă un răspuns