Vasile schimba tabara?

Filed under: Editorial |

vasile-catalin-dragusanu-primar-e1461248419831

Screen Shot 2016-05-24 at 10.48.51Avem si noi un politician desprins parca din opera lui Caragiale. Sa-l numim cum i-a zis ma-sa: Vasile. Apoi, sa comparam ceea ce stim despre Vasile cu imaginea politicianului de kko in viziunea romanilor cu minim 2 neuroni functionali, sa vedem daca omul corespunde:

  1. Politicianul de kko trebuie sa fi fost membru in mai toate partidele. Se verifica, Vasilica avand in istoric multe partide si aliante: PSD, PDL, PC, USL, ALDE si poate si altele.
  2. Politicianul de kko trebuie sa fi fost macar odata candidat impus de Bucuresti undeva in „teritoriu”. Se verifica, pe mana lui Vasile s-au pierdut alegerile locale la Piatra-Neamt, cand ar fi castigat USL-ul si daca puneau o maimuta pe post de candidat. Atunci Vasile a fost impus de ciripitorul securist Voiculescu, acum detinut de drept comun.
  3. Politicianul de kko trebuie sa fie un pupincurist desavarsit. Unii zic ca se verifica si asta, acelasi Voiculescu putand atesta calitatile indiscutabile ale lui Vasile. Eu personal n-am date in sensul asta dar inclin sa dau dreptate zvonurilor.

Cu 3 din 3, Vasile ar putea fi declarat politician de kko!

Eu sunt sigur ca Vasile va ajunge departe, ca toti parvenitii pe care imbecilii cu drept de vot ii tot pun in fruntea noastra… Si ca sa ma pun bine cu Vasile, ca tot va cadea in picioare pe vreo functie importanta, un banner electoral de la mine, pe stanga. Sau dreapta. Nici el nu mai stie…

 

In final, revin la titlu: intrebarea corecta nu este „Vasile schimba tabara?” ci „Cand schimba Vasile tabara?”. Vasile al nostru afirma sus si tare cum ca el crede in „schimbare”. Nu e cert daca Vasile crede in schimbarea primarului, dar e sigur ca omul crede cu tarie in schimbarea partidului. Lucrez cu materialul clientului:

Screen Shot 2016-05-24 at 10.40.24

Aferim Vasile!

One Response to Vasile schimba tabara?

  1. Pingback: Vasile schimba tabara. Reloaded. In reluare. Again. Din nou. Iar. | Pagina alba

Lasă un răspuns