proalpin.ro
orange.ro
lensa.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
proalpin.ro
camere foto
orange.ro
proalpin.ro

Vatmanii fura curent?

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Iata cum genul unui substantiv, folosit aiurea, face ca o postare a unei institutii oficiale de prin Neamt sa fie demna de „Cascadorii rasului„. Ia luati de aici doua postari:

Si a doua:

Din primul comunicat aflam ca „au fost rupte conductoare de medie tensiune„. Corect. Cablurile se mai si rup… Din al doilea aflam ca ele, conductoarele, sufera o transformare de sex si devin „din cauza conductorilor rupti„. Sa fie „conductoarele” acelasi lucru cu „conductorii„? Ia sa vedem ce zice Dictionarul Explicativ al Limbii Romane despre problema asta:

aparate foto profesionale
lensa.ro

 

Adica in al doilea comunicat, „conductorii rupti” sa fie de fapt „beti„? Adica din cauza ca s-au imbatat niste „functionari de la CFR” sa fi ramas 16 localitati fara curent? Ori, poate, cateva „calauze” au fost „rupte” in bataie, la propriu? Ori 16 localitati nu au electricitate pentru ca vatmanii fura curent? Ce sa mai inteleaga omul din postarile acestui user de facebook?

P.S. Cum totul e interpretat politic si n-ai nicio sansa sa demonstrezi ca de fapt ai avut cu totul alta intentie, am scos numele institutiei si a persoanei publice semnatare sau in numele careia (cu majuscule) a fost facuta postarea.

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ? Si da, site-ul isi plateste singur gazduirea din reclame asa ca puteti si voi sa dati un click pe vreo reclama, daca va intereseaza. Ori poate, cine stie, vreti sa va faceti reclama  sau sa-mi trimteti produse in vederea testarii si atunci folositi cu incredere formularul de contact. ?

aparate foto profesionale
lensa.ro

Lasă un răspuns