Verdict dur: se ia !!!

Filed under: Editorial |

Verdict dur pentru PNListii si OFLizdele care s-au pozat cu raul cel mai mic, Dragos Chitic: se ia! Adica pana si Mugur Cozmanciuc, cel pe care nu l-am banuit nicio secunda ca n-ar avea la el cuvintele, ne explica intr-o postare pe facebook cum ca „Ca actionar la aceasta societate, in calitate de Consiliu Judetean, vom urmari ca….„. Mai grav e ca zeci de postaci dau like fara sa vada fractura logica pe care o apreciaza si/sau redistribuie.

MuguRelu’ draga, cel mult vei fi Presedinte al Consiliului Judetean dar tot Consiliul Judetean nu ai cum, nici macar punand pe liste numai MiniCozmanciuci sau prin dedublari multiple de personalitate.

Screen Shot 2016-05-25 at 12.48.39Dar o greseala are voie omul sa faca! Si nici macar nu-i cine-stie-ce, situatia fiind discutabila. Asa ca trecem la urmatoarea (pentru ca din doua postari rezulta doua podoabe) in care wannabe-ul Presedinte al Consiliului Judetean Neamt, domnul MuguRelu’, ne spune ca „Conservarea casei copilăriei lui Ion Creangă și integrarea ei într-un circuit turistic este un exemplu”. Adica „A si B este”, nu „A si B sunt”. Ceva de genul „Mugur si Dragos este analfabet”, forma absolut corecta fiind, evident „Mugur si Dragos sunt analfabeti”.

Screen Shot 2016-05-25 at 13.00.29

In concluzie, votez Chitic ca-i raul cel mai mic si nu ma face-o cratima sa nu respect ce le-am promis prietenilor mei, insa la Consiliul Judetean ma mai gandesc pe cine pun stampila. Oricum nu pe vreun „ei este”. Si un mesaj pentru PNListi si OFLizde: daca tot tineti la candidatii cu care iesiti in fata, inainte sa le dati like, cititi dracului ce au postat, sa nu se faca de ras… Ori poate vreti sa-i lasati sa se faca de ras si atunci ignorati mesajul.

Lasă un răspuns