Votati parerologii Carabelea si Burduja

Filed under: Diverse |

Citesc in Vestea.net cum ca domnii parerologi Carabelea si Burduja s-au exprimat ei cum ca nu e bine in sanatate. Adicatelea nemtenii sunt fugariti catre alte spitale si, parafrazandu-l pe Hagi, ar trebui sa fie bine ca sa nu fie rau. Au mai zis cei doi ca nu e profesionalism, ca se indeasa degetele pana se distrug tesuturile, ca s-a teleportat in Iasi dupa ce doua ore a durat externarea la Neamt si in rezumat ca acolo ok si aici kk. De cand cu candidaturile, independentii astia imi aduc aminte de vremea cand toata lumea se pricepea la mecanica batranei Dacia, pe marginea santului. Toti erau experti in fotbal, religie, politica. Acum, e la moda sa combati coruptia, sa acuzi dezastrul din sanatate si mai ales sa-ti ascunzi trecutul politic, mai ales daca a fost un trecut oranjutan. Noroc ca unii nu uita: tu, domnule Carabelea, esti un fost membru PDL, fost candidat APEL, fost produs al „echipei de imagine” a PDL, acolo unde v-au invatat cum sa umblati cu oranjutanul vopsit in haina ONG-ista! Tu, domnule Carabelea, esti sustinatorul si produsul celor care au desfiintat spitalele in aceasta tara. Ei bine, macar din cauza asta, ar trebui sa ai decenta sa taci cand este vorba despre sistemul de sanatate!

Oricum, chiar si fara bagajul portocaliu, tot m-ar fi enervat discursurile astea sterile, parca trase la indigo, care nu vin cu nicio solutie. In final, de la mine pentru tine, domnule Carabelea, o poza de pe cand iti curgea in vene sange portocaliu. Click pentru varianta mare.

Nemteni, atentie pe cine votati!

carabelea-pdl

Oricum, se poate si mai rau decat oranjutan. Veti vedea curand un articol despre alt candidat care fura… HBO si a mai si fost condamnat. Campania e cool cand ai memorie buna!

Daca v-a placut articolul, puteti sa rasplatiti autorul cu un share. Daca nu, macar un like. ? Si daca v-a plictisit sau enervat maxim, e musai sa-l postati pe toate grupurile ca sa-l faceti de ras! Folositi cu incredere butoanele de mai jos ?

2 Responses to Votati parerologii Carabelea si Burduja

  1. Pingback: Romania pe bune sau pirelli? | Pagina alba

  2. Pingback: Mitingistul profesionist recidiveaza | Pagina alba

Lasă un răspuns