Vrem chistoace verzi

Filed under: Epoca de Piatra-Neamt |

Din cauza unei greseli de exprimare, campania „Vrem un oras verde”, campanie sustinuta de echipa candidatului Harbuz, ei bine aceasta campanie este in pericol de a nu-si atinge scopul. In mod evident, scopul este acela de a determina firmele producatoare de tigari sa faca filtrele verzi la tigara. Dovada este una clara nu doar in filmuletul „Prost… prost. Da’ hotarat!” cand personajului principal ii reproseaza o doamna cum ca arunca chistoacele pe jos, ci si in fotografiile de mai jos. Ei bine, in pozele urmatoare puteti vedea cu totii cam ce lasa in urma loc „ecologistii” lui Harbuz, dupa ce zabovesc la umbra timp de-o tigara:

_DSC7794

_DSC7801

Dupa cum se poate observa, in urma fanilor Harbuz raman destule chistoace care, in cazul in care ar fi verzi, ar indeplini urgent dezideratul clamat si anume „Piatra-Neamt un oras verde”. Cred ca ar avea sanse mai mari sa-si indeplineasca visele daca ar striga direct „Vrem chistoace verzi”, pentru ca degeaba bat saua, ca iapa (producatorul de tigari) nu vrea sa priceapa. Pe de alta parte, domnul viitor primar ar putea sa dea o hotarare de Consiliul Local prin care maturatorii sa aiba la ei vopsea verde si pensule, cu care sa vopseasca toate chistoacele aruncate pe jos, chistoace pe care sa le lase apoi pe unde le-au gasit.

P.S. Daca tot le place sa fumeze cu pasiune (a se vedea imaginea de mai sus) si daca tot isi doresc sa fie totul verde, o dedicatie de la mine pentru ei, cu iarba verde si mult fum.

Lasă un răspuns